Zonder verlichting 3D-teken

Wanneer U de link ‘Vraag een offerte’ of ‘Snelle prijsaanvraag’ aanklikt krijgt U de keuze tussen 4 categoriën van 3D-signs. Er zijn verschillende materialen en verlichtingsopties mogelijk, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Wij kunnen U begeleiden in Uw keuzes.

Wij besteden zeer veel zorg aan de productie van onze signs in RVS en titanium. Elk sign wordt met de hand afgewerkt en ondergaat een kwaliteitscontrole voordat het verpakt en verstuurd wordt om zo een foutloos product te garanderen.

Eens U Uw keuze gemaakt hebt en ons Uw contactgegevens meegedeeld hebt zult U binnen de 24 uur van één van onze deskundige medewerkers een voorstel ontvangen voor Uw logo of gevelreclame.

U kunt ons ook telefonisch bereiken om ons advies of een snelle offerte te vragen.

Het is mogelijk om RVS en titanium in 1 logo te combineren. Zo kunnen de frontzijdes en zijkanten uit een verschillend materiaal of met een verschillende afwerking vervaardigd worden.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een directe frontverlichting te combineren met een reflecterende halo verlichting.

Reliëfletters en logo’s in RVS garanderen een prestigieuze gevelreclame. Ze stralen luxe en elegantie uit. Verschillende materialen, kleuren en afwerkingen zijn mogelijk.

Naast gewoon RVS bieden we ook titanium aan : dat zijn RVS platen waarop door electrolyse een dun laagje titanium aangebracht is. Dat titanium is verkrijgbaar in verschillende kleuren : goud, brons, koper of ‘black’ (een donkere zilverglans). Dit titanium heeft dezelfde prestigieuze metaalglans en oxydeert niet, net zoals RVS.

Voor belettering van boten of gevelreclame nabij de zee gebruiken we RVS 316 dat bestand is tegen corrosie door de zoute zeelucht. Ook titanium heeft dezelfde corrsiebestendigheid als RVS 316.

Tenslotte vervaardigen we ook doosletters en -logo’s uit massieve messing- of koperplaat. Deze materialen dienen echter beschermd te worden tegen oxydatie door een vernislaag. Zij vergen onderhoud en zijn niet geschikt voor buitengebruik.

Al deze materialen kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden : gepolijst, met een spiegelglans of geborsteld.

Talrijke winkels en bekende merken vertrouwen ons de productie van hun prestigieuze logo’s toe. Wij vervaardigen signs voor Zwitserse horlogemerken, bekende champagnemerken, restaurants en hotels op Tahiti, de Antillen en Polynesië. Of U nu aan het einde van de wereld woont of in Duitsland, Luxemburg of Nederland, wij hebben altijd de mogelijkheden en de partners om U te beleveren en te helpen ter plaatse.
Wij kunnen U beleveren met gevelreclame met verschillende soorten verlichting : directverlichting (met een front in translucente plexi), indirecte haloverlichting, zijdelings, achterwaarts via een dikke lichtverspreidende plexi rug of gewoon onverlicht, met een pvc rug of voor montage op draadstangen.