3D-logo, LED / NEON-verlicht bord, vierkante letter, letter in reliëf

3D-logo LED NEON verlicht bord vierkante letter letter in reliëf zijn de producten van ons bedrijf, My3DSign, opgericht in België in 1996. 80 % van onze producten worden verkocht in de Benelux en Frankrijk. 20 % wordt
geëxporteerd naar Zwitserland, Duitsland en andere landen in Europa en Afrika.
Al onze gevelreclame wordt met de grootste zorg vervaardigd en wij garanderen u een tevreden cliënteel. Alles aan fabrieksprijzen, geen tussenpersonen, wij managen uw project samen met u. Samen ontwikkelen we een reclame die het imago en de kwaliteit van uw klant het best weerspiegelt.
Wij bieden producten aan met een onberispelijke afwerking, uitgevoerd door professionals tegen de laagste prijzen op de markt. Door voor ons bedrijf te kiezen, kiest u voor gemak en gemoedsrust.
Geen invoerbelastingen bij aflevering, noch vervelend papierwerk. Geen exorbitante transportkosten, geen wachttijden. Wij werken voornamelijk met aluminium of RVS, gelakt in een RAL-kleur, hoogglans gepolijst of geborsteld en bieden daarnaast ook een breed scala speciale kleuren en afwerkingen aan zoals messing, koper en plexiglas.

Onze producten zijn geschikt voor alle budgetten met een grote keuze aan materialen en afwerkingen. Durf vormen, materialen, kleuren en effecten of opties
te combineren om uw gevelreclame of signalisatie te ontwerpen. Onze adviseurs die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van 3D-logo's staan tot uw beschikking.
Zelfs verschillende types verlichting kunnen met elkaar worden gecombineerd om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Onze 3D-logo's kunnen worden uitgerust met verschillende soorten bevestigingsmiddelen, aangepast aan uw project. Er bestaan verschillende types LEDverlichting : achtergrondverlichting, directe verlichting naar voor en zelfs zijdelingse verlichting. Naast standaard wit en warm wit zijn ook gekleurde LEDs mogelijk.