Directe verlichting door frontpaneel

Wanneer U de link ‘Vraag een offerte’ of ‘Snelle prijsaanvraag’ aanklikt krijgt U de keuze tussen 4 categoriën van 3D-signs. Er zijn verschillende materialen en verlichtingsopties mogelijk, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Wij kunnen U begeleiden in Uw keuzes.

Directe verlichting door frontpaneel verlichting zijn voorzien van demonteerbare doorschijnende plexi fronten. De zijkanten kunnen geverfd worden in een RALkleur of vervaardigd worden uit geborsteld of gepolijst RVS. De gebruikelijke letterdiepte voor letters of logo’s met directe verlichting is 6 of 8 cm maar kan gaan tot 12 cm.

Eens U Uw keuze gemaakt hebt en ons Uw contactgegevens meegedeeld hebt zult U binnen de 24 uur van één van onze deskundige medewerkers een voorstel ontvangen voor Uw logo of gevelreclame.

U kunt ons ook telefonisch bereiken om ons advies of een snelle offerte te vragen.

De directe frontverlichting kan gecombineerd worden met een zijdelingse verlichting door de zijkanten uit te voeren in plexi. Al onze verlichte signs worden uitgerust met economisch voordelige en performante Samsung LEDs.

Zoekt U een verlichte gevelreclame voor Uw winkel, kantoor of handelszaak? U twijfelt over het uitzicht of het effect van zo een reclame? Contacteer ons of stuur ons een foto van Uw façade, Uw logo of tekst en deel ons de afmetingen mee. Wij nemen de verdere uitwerking voor onze rekening.

Al onze signs voldoen aan onze eigen kwaliteitsstandaarden : de profielen van de signs met directe verlichting worden vervaardigd uit RVS of aluminium en komen met een 3-jaar garantie. Indien Uw handelszaak zich nabij de zee bevindt, gebruiken we RVS 316.

Of het nu is voor een apotheek, een restaurant of een ander bedrijf of handelszaak, wij kunnen Uw sign vervaardigen.

Ben je op zoek naar een origineel sign met uitstraling? Daarvoor is er My3DSign. Onze prijzen zijn uiterst concurrentieel. U bestelt rechtstreeks bij de producent. Wij leveren overal in Europa.